Відпочинок на Корфу

  • Time to read less than 1 minute
Корфу
Корфу
Оливковые рощи Корфу
Пейзажи Палеокастрицы
Klimatia beach, Corfu
Деревня Chlomos

Друзі, острів Корфу на ранньому бронюванні за дуже вигідними цінами! ?????
А тепер, чому саме Корфу з безлічі колоритних грецьких островів! ?
Прекрасні води Іонічного моря, оливкові рощі; чудова грецька архітектура. Почнемо з того, що Корфу не зовсім типовий грецький острів, греки вважають його «самим» італійським островом Еллади. При цьому саме тут царює та сама грецька атмосфера за якою їдуть тисячі туристів щороку.
⚡️ Корфу - це море
Синє, зелене, з переливами на заході та сході сонця, з пісчаними пляжами на східному узбережжі і в Сідарі або гальковими в Палеокастріце. На будь-який смак та бюджет)
⚡️Корфу - це зелень
Завдяки географічному розташуванню острів дуже зелений, взимку тут випадає достатньо дощів і туманів для підтримки рослинності
⚡️Корфу - це кумкват
Саме так! На Корфу росте маленький китайський апельсин, це єдине місце в Європі на якому він прижився, і то досить добре, саме тут Ви можете придбрати справжній лікер з кумквату
⚡️ Корфу - це оливки
Тут Ви зможете придбати не тільки найрізноманітніші продукти з оливок, але й вироби з оливкового дерева. За сувенірами з оливок найкраще їхати в місто Корфу (Керкіра) - столиця острова. Ви зможете побродити по вузьких вуличках, піднятися на стару фортеці, відвідати собор з мощами св. Спиридона.
⚡️Корфу - це пейзажі
⚡️Корфу - це палац Ахіллеон
⚡️Корфу - це пляжі
Людні і безлюдні, дикі і облаштовані. Один з найкращих пляжів знаходиться в Палеокастріце
⚡️Корфу - це різноманітність
Бухти і заливи, безліч курортів: Дассія, Мораітіка, Гувія, Сідарі, Палеокастріца. Весь острів можна обїхати за день на авто, яке легко взяти в оренду.
⚡️Корфу - це любов
В підтвердження цих слів, в Сідарі є "Канал Кохання" - пісчані високі береги і море між ними...
???В Корфу закохуєшся раз і назавжди. Тут починаєш розуміти, що назва "острів вічних повернень" - не просто гарний епітет. На Корфу дійсно хочеться повернутися і повернутися, знову і знову, щоб вдихнути в себе ту атмосферу Греції.Бронюємо Корфу зараз, бо потім не залишиться!!!

Related Articles