ТОП-3 країни для пляжного відпочинку в Європі

  • Time to read less than 1 minute

Досі не знаєте де провести свою свою літню / осінню відпустку?

Туреччина і Єгипет вже не цікаво?

Греція, Іспанія, Чорногорія - популярні напрямки  європейського відпочинку серед українців

Ми навчимо Вас як відпочивати в Європі недорого ))) 

Іспанія
Курорти Іспанії вже полюбилися нашим українським туристам. Іспанія пропонує туристам різноманітний пляжний відпочинок вздовж усього узбережжя Середземного моря, а також на таких популярних островах, як Майорка, Ібіца, Тенеріфе. Сімейні пари знайдуть відповідний затишний куточок в колоритних курортних іспанських селищах, а життєрадісна молодь весело проведе час в курортних містах. 

Ми пропонуємо нашим туристам зручний авіапереліт з Києва та Львова, вигідні умови бронювання та гарантовані готелі.

Тури в Іспанію від 350 Є за 1 особу. У вартість входить: авіапереліт в дві сторони, проживання 7 ночей, обраний тип харчування, трансфери та медичне страхування.

Греція

 Греція – це країна, чиї пляжі з року в рік нагороджуються «блакитним прапором», відзнакою Європейського співтовариства за чистоту узбережжя і моря. Відпочинок на морі Греції – це обіцянка насолоди на лазурному березі, мальовничі гавані з оливковими гаями в поєднанні з м'яким кліматом. Це перлина курортного відпочинку, улюблений українськими туристами півострів Халкідіки з його безмежними пляжами і ідеальною екологією. Це дорогоцінна розсип грецьких островів, кожний з яких по своєму унікальний: Крит, Родос, Корфу, Санторіні, Міконос, Патмос та ін.

Тури в Грецію від 450 Є за 1 особу. У вартість входить: авіапереліт в дві сторони, проживання 7 ночей, обраний тип харчування, трансфери та медичне страхування.

Чорногорія

Як відпочити в Європі без візи і куди недорого з’їздити на море за кордон? Відповідь на обидва питання – Чорногорія. Побуваєте тут разок – будете повертатися знову і знову. Щоб позагоряти у чистого моря на золотому піску, відірватися на фестивалі SEA DANCE і попірнати з маскою біля півострова Луштіца.

Тури в Чорногоріюю від 350 Є за 1 особу. У вартість входить: авіапереліт в дві сторони, проживання 7 ночей, обраний тип харчування, трансфери та медичне страхування.

Менеджери "Венера-Тур" запропонують Вам найкращі варіанти відпочинку, допопоможуть сформувати маршрут Вашої подорожі та поділяться всіма туристичними лайфхаками))) Ми пропонуємо Вам свій професіоналізм та найкращі ціни в регіоні!
 м. Луцьк, проспект Перемоги,15 
 066 700 54 30 (viber)
 068 371 03 74

https://venera-tour.com.ua/