Що подивитися в Батумі? Наш чек-лист

  • Time to read less than 1 minute
батумі

☘️Грузія - це не тільки старі вулички Тбілісі, гори та гастрономія, хоча це теж багато чого ????
☘️Що подивитися в Батумі? Наш чек-лист ?
? Площа «Пьяцца». 
Одна з найкрасивіших в Грузії. Вона відрізняється своїми художніми розписами і незвичайними зразками мозаїки і вітражного мистецтва.

?Бульвар Батумі.
Це одне з найпривабливіших місць для жителів і гостей міста, його довжина досягає 7 кілометрів. Тут працюють кольорові танцюючі фонтани, архітектурний проект яких був розроблений грузинським автором Еркомашвілі.

?Вежа грузинського алфавіту.
У 2012 році в Батумському «Парку чудес» був зведений один з найпрекрасніших зразків архітектури, присвячений грузинському алфавіту. 130-ти метрова повністю металева сучасна будівля, яка стрічками оперізує всі 33 літери грузинського алфавіту, являє собою конструкцію, схожу на клітинне ДНК. Переміщатися по Вежі можна тільки за допомогою ліфта, який представляє собою зручну для огляду скляну конструкцію.

?Вежа Чачі
Фонтан, названий «Вежа Чачі», являє собою точну копію споруди, яка прикрашала місто Батумі на початку 20 століття. З метою популяризації грузинського національного алкогольного напою «чача» ( «чача» - міцна виноградна горілка), один раз на тиждень протягом 10-15 хвилин цей напій ллється з фонтану.

?Батумська «Площа Європи»
Площа Європи, що знаходиться в самому серці Старого Батумі, оточена центральними вулицями і дивовижними будівлями. Оновлені фасади старих будинків і нові будівлі особливо красиві вночі. В останні роки на площі проводиться велика кількість концертів міжнародного рівня.

Тури в Грузію, Батумі від 349 $ на одну особу, 7 ночей ???
?‎‎+38(068) 032 47 61 (viber) Катерина
Завітайте на індивідуальну консультацію на офіс: м. Луцьк, пр.Перемоги,15
Скористайтеся пошуком туру на сайті: https://venera-tour.com.ua/
#венературлуцьк #весь_світ_до_Ваших_ніг 
#travel