Новинка! Рейс Львів-Париж

  • Time to read less than 1 minute
мулен руж

Кава, круасани, розмови про мистецтво.
До Парижа зі Львова!

Важко сперечатись із тим, що Париж – одне з найбільш стильних міст світу. Місто, яке зачаровує своїми витонченими будівлями, кожна з яких виглядає як довершена робота архітектурного кутюр’є. Місто, що полонить вишуканою кухнею – тут навіть салатик з супермаркету смакує просто неймовірно! Особливо, якщо їсти його, влаштувавши імпровізований пікнік на березі Сени. А вино? Це окрема історія кохання, і в цьому випадку – кохання неодмінно вічного і взаємного. Місто, яке обожнює, коли ви виходите на прогулянку, і робить все, аби ваш променад був якомога довшим і красивішим – ось і сади з фірмовими стільцями, які так і хочеться сфотографувати, ось тераса кафе, де всі сидять так близько за кругленькими столиками і насолоджуються кавою чи келишком сухого білого, а ось за рогом – «буланжері» – пекарня, куди так приємно зайти зранку і купити круасан чи хрумкий багет… Ох, Париж! Щоразу у нас одна й та сама історія – як починаємо вам про нього розповідати, то просто не можемо зупинитись! Але спробуємо стримати себе, щоб ви відволіклись від читання і забронювали тур. Тим паче що тепер ми пропонуємо також вильоти до Парижа зі Львова!

Париж зі Львова це:

Зручний переліт на крилах авіакомпанії Sky Up з вашого міста з 26.10 у середу та неділю.
Приліт в аеропорт Бове. Виліт зі Львова о 14:50, і вже о 16:40 ви гулятимете вуличками чарівного міста. Виліт назад – о 17:40, і о 21:10 ви вже зможете знову пити каву у львівських кав’ярнях, розмірковуючи, в якому ж місті вони красивіші і кава смачніша.
Хороший вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:

Bordeaux 2*
Riviera 3*
Apollo Opera 3*
Imperial 3*+
Astotel Astra Opera 4*+
Napoleon 5*

Велика кількість цікавих екскурсій, які дозволять познайомитись з Парижем та іншими знаковими місцями Франції.
Спеціальні тури, адже у Франції так багато всього неймовірного! Відвідання Діснейленду, екскурсійний тур, вікенд у Парижі – впевнені, візити до цього міста стануть для вас красивою традицією.