Наші враження про бухту Наама-бей

  • Time to read less than 1 minute
пляж Наама-бей
naamabay

Хоча температура води в Єгипті ніколи не падає нижче позначки +23°C навіть взимку, завдяки кораловим рифам та теплому клімату!

Дощі на території курортів вкрай рідке явище, а повітря тепле в будь-яку пору року, з вітром взимку не можуть боритися ні туристи ні турагенти, тому ми підібрали для Вас на зимовий сезон не тільки перевірені і проінспектовані нами готелі, але й ідеально захищені від вітрів бухти для того щоб Ваш відпочинок був комфотним до найдрібніших дрібничок.

 Відвідавши протягом 10 днів всі бухти в Шармі, можемо сміливо підтвердити на власному досвіді, що найкомфортнішою бухтою для відпочинку взимку була і лишається Наама-бей Бухта названа дуже гарним єгипетським жіночим ім'ям просто закохує в себе пологим пісчаним заходом в море. Всі пляжі в Наама-бей очищені від коралів і навіть самим маленьким туристам не потрібне спеціальне взуття. Готелі розташовані в Наамі-бей ідеально підійдуть для сімейного так активного відпочинку, для любителів дискотек і морського дна. Променад в Наамі-бей один з найстаріших у Шармі, радує приємними цінами на сувеніри та спокійною атмосферою, а для кого там таки буде нудно, знаменитий SOHO Square всього в 15 км від бухти, для наших туристів пропонуємо організовані безкоштовні виїзди на SOHO Square по вечорам.

Related Articles