Куди полетіти зі Львова?

  • Time to read less than 1 minute

Міжнародний аеропорт «Львів» перейшов на зимовий розклад виконання рейсів, згідно з яким зимова маршрутна мережа польотів зі Львова буде розширена до 33 міст Ми обрали ТОП-5 напрямків зі Львова, куди можна купити не тільки квитки, а й готовий пакетний тур. Комфортно, погодьтеся??

✈️ ПРАГА – столиця та найбільше місто Чеської Республіки, розташована в західній частині Чехії, в історичній області Богемія. Сучасна Прага манить туристів зі всього світу, адже гармонійно поєднала у себе красу середньовіччя і оригінальну сучасність в архітектурі. Будучи в Празі неодмінно відвідайте фортецю Празький град, Карлів міст, Порохову вежу, Староміську площу, Празьку Лоретту, Вишеград, танцюючий будинок та це далеко не весь список візитівок Праги.

✈️ ПАРИЖ – столиця Франції. Центр світової моди, торгівлі і фінансів. Одне із найгарніших міст світу. Приїхавши до Парижа неодмінно варто побачити Лувр, тріумфальну арку над Єлисейськими полями, базиліку Сакре-Кер, Собор Паризької Богоматері, міст Олександра III, площу Згоди та безумовно головну візитку міста – Ейфелеву вежу.

✈️ ШАРДЖА – третє за величиною місто в ОАЕ. Курортне місто розташоване на березі Перської затоки на північний схід від столиці – Абу-Дабі по сусідству з Дубаєм та Аджманом. Головними визначними пам’ятками міста є мечеть короля Фейсала, сторожові вежі уздовж узбережжя затоки Аль-Хан, монумент Священному Корану, а також Парк розваг Аль-Джазіра. Варто також згадати, що у Шарджі знаходиться третій за висотою в світі фонтан, що б’є прямо із затоки.

✈️ ЛАРНАКА – портове місто на південно-східному узбережжі Кіпру. Візитівкою Ларнаки, поза сумнівом є набережна Фіникудес, проте також не слід забувати, що тут знаходиться церква святого Лазаря, першого єпископа цього міста, того самого якого Ісус Христос воскресив з мертвих. Святиня була побудована на тому місці, де Лазар був похоронений удруге.

✈️ СТАМБУЛ – найбільше місто не лише Туреччини, а й Європи. У ньому проживає близько 25 мільйонів людей. Справжніми символами Стамбула можна вважати Софіївський собор – один з найвеличніших пам’яток візантійської архітектури та Блакитну мечеть, яку вважають найгарнішою мечеттю Стамбула.